top of page

Ons verhaal

Cafe snappie kwam tot stand door de samenwerking van Bliksem Bergigo en Brandy Verdickt. Beiden hadden het gevoel dat hun strijd voor vrijheid en medische vrijheid geboycot werd op sociale media. 

Beiden hadden snel door dat er veel niet klopte en zijn op onderzoek gegaan. De afgelopen drie jaar hebben ze aardig wat info verzameld waarvan zij vinden dat het grote publiek dit moet weten. Daarom zijn ze een onafhankelijk platform begonnen zodat censuur geen kans krijgt om hen te beperken in wat zij noemen hun vrije meningsuiting en rechten. Iedereen die gevoelige informatie wil lezen en over gezondheid wil leren zit hier op het juiste platform.

Wie zijn nu Bliksem Bergigo en Brandy Verdickt?

Bliksem Bergigo is een Belgische rapper met Marokaanse roots en is al gekend op you tube https://www.youtube.com/c/BLIKSEMOFFICIAL/videos en opkomt voor onze rechten.

Brandy Verdickt is een Belgische therapeute die in Hongarije woont en vooral on line haar strijd voert voor onze rechten en vooral medische vrijheid. Zij als chronisch zieke ondervindt ze de moeilijkheden de laatste 3 jaar om medische zorg te krijgen als ongevaccineerde, maar vooral komt zij op voor onze kinderen, daar ze zelf 2 zonen heeft.

Beiden zetten dit platform neer met liefde en daarom vragen we u ook om ons te steunen om dit platform in de lucht te houden. Dit kan al vanaf 1 Euro!

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page